Logo.png

CURSA AL CASTELL DE

SANT MIQUEL

DIUMENGE 12
SETEMBRE 2021

LA CURSA DE
LA VALL DE SANT DANIEL

100% GAVARRES

 

28a CURSA AL CASTELL DE SANT MIQUEL

La Vall de Daniel, situada a l'est de la ciutat de Girona, és l'entrada natural de la ciutat al Massís Nord-Occidental de les Gavarres, i el seu punt culminant és el Puig de Sant Miquel, de 388 m. La Vall, juntament amb tota la zona del Massís Nord-Occidental de les Gavarres, destaca per l'abundància de rieres i torrents, tenint a la mateixa Vall el naixement del riu Galligants. Igualment, tota la zona és coneguda per la gran abundància en fonts d'aigües poc mineralitzades i amb cabals depenents de la pluviositat estacional.

El Puig de Sant Miquel junt amb la construcció del que s'anomena el Castell de Sant Miquel és doncs punt culminant d'una de les curses de muntanya amb més tradició de les comarques Gironines i que ha anat passant per diferents formats al llarg dels seus més de 25 anys d'història.

Des de la Vall de Sant Daniel reivindiquem una cursa amb un traçat coherent i amb la intenció que les persones que hi participin coneguin els indrets amb més encant tant de la nostra Vall com del massís de les Gavarres i gaudeixin, com nosaltres, del meravellós entorn que disposem i que, per un moment, siguin partícips dels boscos de densa vegetació, de les rieres, de les fonts i és clar, del Castell de Sant Miquel.

Després d'una 27a edició atípica en que vam marcar el recorregut i es va poder fer lliurement durant una setmana, aquest any, us proposem un recorregut d'uns 17 km que no us deixarà indiferents. Traçat amb dificultats molt variables, trams més tècnics i durs, amb pujades i baixades impactants, pensat per gaudir del Trail Running en estat pur, però alhora pensat per poder-lo fer tant corrents com caminant i que no per això perd la seva espectacularitat, no tot seran tot flors i violes però us assegurem que en gaudireu.

Què, ens acompanyes en aquesta 28a edició? L'has de viure!

 

Us esperem a la nostra VALL!

LES CURSES

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL 9 DE JUIOL

Logo.png
16 K - 850 md+

Nou recorregut per a tots els públics, corrents i/o caminant. No et deixarà indiferent, és BRUTAL!

Logo Escoleta.png
petits per la vall

Recorreguts per a que la mainada pugui gaudir del TRAIL i de la VALL.

 
 

SEGUEIX-NOS

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

INFORMACIÓ

Com arribar des de diferents punts:

Sortida Girona Oest per a qui vingui de la zona de Barcelona.

Sortida Girona Nord per a qui vingui de la zona de l'Empordà i Catalunya Nord.

Samarretes de les edicions anteriors

T'has quedat sense, les pots comprar a la botiga de Sant Daniel

📣ATENCIÓ!!!! Us presentem la samarreta
 

CONTACTA'NS

AVV de la VAll de Sant Daniel

Carrer de les Monges 18-20, 17007, Girona.

cursasantmiquel@hotmail.com

El teu missatge s'ha enviat correctament!